Recenzie sprinly 2022

 • Post author:
 • Post category:blog

Recenzie sprinly 2022

includem produse pe care credem că sunt utile pentru cititorii noștri. Dacă cumpărați prin link -uri de pe această pagină, este posibil să câștigăm un mic comision. Iată dr.derm sau maraton procesul nostru.

Sprinly este un serviciu de livrare a mesei bazat pe plante. Clienții săi pot alege dintre meniuri săptămânale și kituri de masă livrate la ușa lor.

Sprinly oferă o varietate de planuri de masă și opțiuni pentru a răspunde nevoilor diferite. Cu toate acestea, există factori importanți de luat în considerare înainte de a alege un serviciu de livrare a mesei.

Acest articol examinează ce oferă Sprinly și prezintă beneficiile și riscurile serviciilor de livrare a mesei. De asemenea, oferă exemple de mărci și produse alternative.

Vă rugăm să rețineți că scriitorul acestui articol nu a încercat aceste produse. Toate informațiile prezentate sunt pur și simplu bazate pe cercetare și corecte la momentul publicării.

Știri medicale de astăzi urmează un proces strict de selecție și verificare a produselor. Aflați mai multe aici.

AT-A-Glance Pro și contra

mai jos, ne uităm la unele dintre avantajele și dezavantajele Sprinly.

PRO

 • Sprinly oferă comoditate, inclusiv opțiunea de a sări săptămâni.
 • Meniul serviciului este în întregime bazat pe plante, hrănitoare și organice.
 • O persoană poate amesteca și Potriviți mesele.
 • Se pretinde că livrează mese în întreaga Statele Unite.
 • Alimentele sunt lipsite de gluten, zahăr rafinat și conservanți artificiali.

contra

 • În prezent, serviciul nu are recenzii de încredere.
 • O persoană nu poate personaliza dimensiunea mesei sau suma mesei.
 • Există limitați Opțiuni săptămânale de meniu.
 • Sprinly poate costa mai mult decât unii concurenți.

Prezentare generală a mărcii

Lansată sprinat în 2016 și susține că oferă hrănitoare, gustoase mese folosind doar ingrediente organice, de înaltă calitate și pe bază de plante.

Se pare că compania se livrează în Statele Unite. Cu toate acestea, unele surse sugerează că livrează doar în anumite regiuni.

susține sprinly că bucătarii săi lucrează cu nutriționiști pentru a se asigura că fiecare opțiune de masă oferă un echilibru de nutrienți.

Compania mai spune că aceasta aceasta contribuie la persoanele aflate în nevoie. De exemplu, afirmă că acesta:

 • își propune să angajeze refugiați și cei cu dizabilități
 • donează 100.000 de kilograme de produse proaspete persoanelor care au nevoie
 • a adunat și donat echipamente de protecție personală spitalelor la începutul Epidemiei Covid-19

Recenzii și reputație

Compania nu are recenzii pe pagina sa TrustPilot. De asemenea, nu are nicio pagină de profil cu Better Business Bureau. Cu toate acestea, recenziile pe alte site -uri web sunt în mare parte pozitive. Comentarii din recenzii favorabile menționate:

 • Opțiuni proaspete și alimente
 • Ambalaje și afișare atrăgătoare
 • Ingrediente de calitate
 • Arome bune
 • Mesele fiind rapid de încălzire și se bucură
 • Etichete descriptive cu fapte și ingrediente nutriționale

Cu toate acestea, unele comentarii negative au raportat probleme cu anularea abonamentelor și a abonamentelor și a abonamentelor Numărul de calorii în mese.

despre care a spus, în secțiunea sa de întrebări frecvente, sprină afirmă că permite anularea gratuită în orice moment și că mesele sale tipice variază între 300 și 650 de calorii.

Cum funcționează

Sprinly oferă diverse planuri săptămânale de masă. Pe site -ul său web, detaliază procesul său, de la selectarea unui plan de masă până la pregătirea fiecărei mese.

oamenii își pot modifica programele de livrare și pot adapta planurile de masă la nevoile gospodăriei lor. De asemenea, compania permite clienților să sară pe săptămână dacă circumstanțele lor se schimbă.

După selectarea unui plan, persoanele pot alege mese specifice din meniul rotativ, alegând mâncăruri noi în fiecare săptămână înainte de 11:59 p.m. Ora standard estică.

Dacă o persoană nu îndeplinește termenul limită sau uită să -și selecteze mesele, compania va trimite unul dintre fiecare fel de mâncare din meniul rotativ, care se concentrează pe favoritele săptămânale ale bucătarului.

mese Vor ajunge apoi marți sau miercuri prin livrare FedEx.

ajung la casa unui client în cutii izolate cu pachete de gheață, astfel încât mesele să rămână proaspete pe tot parcursul tranzitului. În plus, Sprinly susține că mesele sale nu sunt niciodată înghețate.

Mesele ajung complet pregătite cu instrucțiuni de încălzire, iar o persoană le poate încălzi la cuptor, pe un aragaz sau în cuptorul cu microunde.

Opțiuni de meniu

Compania folosește un meniu bazat pe plante, ceea ce înseamnă că toate opțiunile se pot potrivi cu veganii și vegetarienii.

Toate elementele sale din meniu folosesc doar ingrediente organice și sunt gratuite de Gluten, zaharuri rafinate și conservanți artificiali. Sprinly afirmă, de asemenea, că limitează cantitatea de sare pe care o pune în mese și că funcționează atât cu nutriționiști, cât și cu medici pentru a aproba fiecare element de meniu.

Meniul disponibil variază în funcție de o rotație săptămânală a vaselor care acoperă o varietate de arome. Exemple de mese includ:

 • Pasta Primavera
 • Enchilada Casserole
 • Rice și LENTIL RISOTTO
 • Zucchini Noodle Pad Thai
 • Salată de afine
 • All-Day Sunshine Bowl
 • Lasagna coaptă
 • Bowl de quinoa de ghimbir de migdale
 • Ciupercă și burger de linte

Listează sprinly ingredientele pentru fiecare masă de pe site -ul său web. Acest lucru poate ajuta persoanele cu alergii alimentare sau preferințe specifice să aleagă alimente care să răspundă nevoilor lor dietetice.

Cumpărați acum

planuri și prețuri

Compania oferă planuri cu până la 18 mese pe săptămână.

Transportul este gratuit pentru toate planurile și mesele.

Cine este cel mai bun pentru?

sprinly se poate potrivi cel mai bine celor care urmează o dietă vegană, vegetarienă sau fără gluten.

Serviciile de livrare a mesei pe bază de plante se pot potrivi și:

 • Persoanele care nu au prea mult timp să gătească
 • Cei noi pentru mese pe bază de plante Cine ar dori să -l încerce
 • Cei care ar dori să încerce o dietă mai hrănitoare

Beneficii pentru sănătate

Principalele beneficii pe care le oferă Sprinly oferă provin din urmarea unei diete bazate pe plante.

Sănătate digestivă și sistemică

O revizuire din 2019 a găsit dovezi că dietele pe bază de plante au produs îmbunătățiri pe termen scurt până la moderat ale markerilor de sănătate, cum ar fi un astfel de AS:

 • Greutate
 • Metabolismul energetic
 • Inflamarea sistematică

Aceste beneficii au fost în comparație cu persoanele care urmează O dietă tipică occidentală, care include de obicei carne și lactate.

Cercetătorii au remarcat, de asemenea, că studiile timpurii sugerează dietele pe bază de plante pot ajuta la reglarea microbiomului intestinal și la promovarea sănătății digestive. Acest lucru se poate datora faptului că alimentele pe bază de plante sunt o sursă de fibre alimentare.

Health Health

O dietă pe bază de plante poate beneficia și de inimă. Un studiu din 2019 a constatat o legătură între dietele mai mari în alimentele vegetale și un risc mai mic de boli cardiovasculare și mortalitate din cauza cauzei.

Pierderea în greutate

Dietele pe bază de plante poate ajuta, de asemenea, cu greutate pierdere.

Un studiu din 2017 notează că o dietă pe bază de plante întregi, pe bază de plante, a ajutat persoanele cu obezitate să slăbească în greutate și să-și susțină pierderea în greutate după 1 an.

Efectele au fost similare cu Alte abordări ale reducerii greutății, iar participanții la studiu au avut îmbunătățiri ale sănătății, inclusiv indicele de masă corporală (IMC) și nivelul colesterolului.

Risc mai mic de cancer

Dietele pe bază de plante pot ajuta, de asemenea, să protejeze protejarea împotriva anumitor tipuri de cancer. Un studiu din 2015 notează o asociere între dietele vegetariene și un risc general redus de cancer colorectal.

Pentru mai multe resurse susținute de știință despre nutriție, vizitați hub-ul nostru dedicat.

riscuri pentru sănătate

În ciuda beneficiilor presupuse pentru sănătate ale dietelor pe bază de plante, acestea prezintă, de asemenea, unele riscuri pentru sănătate în unele cazuri.

Serviciul Național de Sănătate al Regatului Unit (NHS) sugerează că dietele pe bază de plante pot rezulta în deficiențe de nutrienți, dacă oamenii nu își planifică mesele în mod corespunzător. Acest lucru poate duce la persoanele care să nu obțină suficienți nutrienți esențiali, cum ar fi calciul, fierul și vitamina B12.

În plus, poate exista un risc în consumul de produse nedorite – o revizuire 2020 Statele de revizuire consumul de pesticide este obișnuit atunci când crește fructe și legume. S -a constatat că 97% din produsele alimentare pot conține aceste substanțe chimice și că 42% din aceste riscuri prezintă consumatori.

Unii oameni ar putea chiar să experimenteze rezultate negative asupra sănătății, în timp ce urmează anumite diete pe bază de plante. De exemplu, un studiu din 2021 a cercetat dietele pe bază de plante la copii. S-a constatat că deficiențele de vitamine sunt tipice și, deși mai puțin frecvente, documentează unele cazuri mai grave de malnutriție cu efecte neurologice ireversibile datorate deficienței de vitamina B12. Hub.

Branduri și opțiuni alternative

Există multe servicii de livrare a mesei disponibile. Alegerea corespunzătoare în fiecare caz poate depinde de mai mulți factori, inclusiv dieta, bugetul și locația unei persoane.

morcov purpuriu

Morcov purpuriu este un alt serviciu de livrare a mesei pe bază Pentru a ajuta oamenii să economisească timp și să mănânce mai multe alimente vegetale.

planul său de 4 servire include patru porții de trei mese în fiecare săptămână, pentru aproximativ 10 dolari pe porție.

morcov violet oferă, de asemenea, un Plan de meniu rotativ folosind doar ingrediente pe bază de plante. De asemenea, oferă opțiuni personalizabile, cum ar fi alegeri ridicate de proteine, mese ușoare și selecția bucătarului său.

Cu toate acestea, aceste mese necesită gătit acasă. În plus, mesele de morcovi violet nu folosesc toate ingredientele organice.

Aflați mai multe

Coș de soare

Coș de soare oferă livrare de masă pe bază de plante folosind ingrediente organice cu certificare de la Departamentul Agriculturii.

Oferă mese pre-pregătite alături de kituri de masă, care conțin ingrediente și instrucțiuni pentru pregătirea și gătirea. Planurile de masă încep de la aproximativ 11-13 USD pe porție.

Pe lângă mesele pe bază de plante, Sun Basket oferă mese folosind alte alimente. Facilitatea sa de fabricație procesează mese cu ingrediente, cum ar fi carne și potențiali alergeni, cum ar fi nuci și lactate.

Aflați mai multe întrebări frecvente

Iată câteva întrebări comune referitoare la sprinat.

funcționează sprinat pentru pierderea în greutate?

Un studiu din 2017 sugerează că dietele pe bază de plante pot contribui la pierderea în greutate. Un studiu mai vechi din 2015 este de acord cu această constatare, adăugând că persoanele care urmează o dietă vegană au de obicei un IMC mai mic.

Cât costă sprinat?

Costurile Sprinly variază în funcție de plan, dar pot costa în jur de 110-290 USD pe săptămână.

Care este mai bun, sprin sau morcov violet?

morcovul violet oferă ingrediente și necesită persoane fizice să se pregătească și să gătească mesele în sine. De asemenea, serviciul nu folosește ingrediente organice. Cu toate acestea, morcovul purpuriu este mai puțin costisitor decât Sprinly.

care este mai bun, sprinly sau coș de soare?

Coșul Sun oferă oamenilor alegerea dintre kiturile de masă și mesele pre-pregătite. Cu toate acestea, oferă, de asemenea, o varietate de planuri, inclusiv mese care conțin produse și carne de origine animală, pe care o persoană ar putea prefera să le evite.

Rezumatul

Sprinly este un serviciu de livrare a mesei care oferă ecologic, alimente pe bază de plante. Compania oferă acces convenabil la mese hrănitoare care sunt gata de încălzire și de mâncare.

Serviciul poate fi mai scump decât unii concurenți, iar în prezent, funcționează doar în anumite regiuni ale SUA.

Cu toate acestea, alte opțiuni disponibile pe piață pot fi mai potrivite în funcție de cerințele dietetice ale unei persoane, bugetul, locația și alte preferințe.

 • Cat 1

Medical Știrile de astăzi au orientări stricte de aprovizionare și se bazează doar din studii revizuite de la egal la egal, instituții de cercetare academică și reviste medicale și asociații. Evităm să folosim referințe terțiare. Legăm surse primare – inclusiv studii, referințe științifice și statistici – în cadrul fiecărui articol și le enumerăm, de asemenea, în secțiunea Resurse din partea de jos a articolelor noastre. Puteți afla mai multe despre modul în care ne asigurăm că conținutul nostru este precis și actual citind politica noastră editorială .

 • Orlich, M. J., și colab. (2015). Modele dietetice vegetariene și riscul de cancer colorectal.https: //www.ncbi.nlm.nih.gov
Numărul de mese pe săptămână Cost pe săptămână Cost pe masă
6 în jur de 110 USD în jur de 18 $
12 în jur de 200 USD în jur de 17 $
18 în jur de 290 USD în jur de 16 USD