Ce acoperă Medicare Partea B?

 • Post author:
 • Post category:blog

Ce acoperă Medicare Partea B?

Medicare Partea B este porțiunea Medicare care acoperă serviciile medicale, cum ar fi vizitele medicului și tratamentul chiropractic pentru dureri de spate, precum și servicii preventive, inclusiv fotografii gripe .

Când o persoană are vârsta de 65 de ani, se califică pentru Medicare Partea B. Ei sunt eligibili cu condiția ca sunt cetățeni ai Statelor Unite sau sunt rezidenți legale în SUA de cel puțin 5 ani .

În acest articol, explicăm ce să știm despre Medicare Partea B, inclusiv acoperirea, excluderile și ce costuri din buzunar trebuie să ne așteptăm.

putem folosi câteva Termeni din această piesă care poate fi de ajutor pentru a înțelege atunci când selectați cel mai bun plan de asigurare:

 • Deductibil: Aceasta este o sumă anuală pe care o persoană trebuie să o petreacă din buzunar într -o anumită perioadă de timp înaintea unui asigurător Începe să-și finanțeze tratamentele.
 • Coasigurare: Acesta este un procent din costurile de tratament de care o persoană va avea nevoie să se autofinanțeze. Pentru Medicare Partea B, aceasta se ajunge la 20%.
 • Copayment: Aceasta este o sumă fixă ​​în dolari pe care o persoană asigurată o plătește atunci când primește anumite tratamente. Pentru Medicare, acest lucru se aplică de obicei medicamentelor cu prescripție medicală.

Ce acoperă Medicare Partea B?

Conform Medicare.gov, partea B acoperă de obicei două categorii de servicii: Servicii necesare medical și servicii preventive.

Serviciile necesare medical sunt cele pe care un medic le folosește pentru a diagnostica sau trata o afecțiune medicală existentă.

De exemplu, partea B acoperă persoanele care vizitează un medic atunci când se simt bolnavi sau persoanele cu anumite afecțiuni medicale cronice care verifică progresul lor.

Serviciile preventive pot include examene fizice și vaccinuri.

Partea B acoperă mai multe aspecte ale tratamentului medical și al screeningului preventiv, inclusiv:

 • Servicii de ambulanță: Medicare oferă acoperire atunci când o persoană are nevoie de transport la un spital sau o unitate de asistență medicală calificată pentru Servicii necesare din punct de vedere medical.
 • Servicii chiropractice: Partea B fonduri tratament chiropractic pentru dureri de spate inferioare.
 • Servicii de cercetare clinică: Aceasta include studii și tratamente medicamentoase.
 • Furnizări de diabet: Medicare va finanța benzile de testare a zahărului din sânge și monitoarele de testare.
 • Servicii de camere de urgență: Oamenii pot avea nevoie să viziteze o cameră de urgență atunci când au o boală bruscă sau vătămare. Medicare ar finanța costurile pentru acest tip de tratament.
 • Echipamente medicale: echipamente medicale durabile, cum ar fi oxigenul suplimentar, plimbătorii și paturile de spital, vor intra sub umbrela acoperirii părții B.
 • Servicii de sănătate mintală: Partea B acoperă vizitele la un psihiatru sau asistent medical.
 • Proiecții: Medicare acoperă proiecțiile de densitate osoasă de diagnostic, precum și teste pentru diabet, glaucom și cancer de sân.

Medicare nu finanțează toate tipurile de tratament diagnostic și activ. Pentru a afla ce servicii sunt disponibile, utilizați funcția de căutare Medicare pentru a verifica acoperirea.

Pentru mai multe resurse care vă ajută să vă ghidați prin lumea complexă a asigurărilor medicale, vizitați Hub -ul nostru Medicare.

Ce costă Medicare Partea B?

Majoritatea persoanelor din SUA care au lucrat pentru cel puțin 40 de sferturi și au plătit impozite Medicare prin salariul lor se califică pentru Medicare Partea A.

Cu toate acestea, majoritatea oamenilor vor plăti o primă lunară pentru Medicare Partea B.

Costul primei depinde de veniturile unei persoane înainte de impozit. Medicare își bazează evaluarea pe declarațiile fiscale cu doi ani înainte de înscriere.

Dacă o persoană câștigă peste o anumită sumă, va plăti o sumă lunară de ajustare a veniturilor (IRMAA). Aceasta este o suprataxă pentru câștigătorii mai mari care doresc să se înscrie la Medicare.

Prima lunară de bază pentru 2021 pentru cei care fac 88.000 USD sau mai puțin la declarația lor de impozit individuală sau 176.000 USD sau mai puțin pe declarația fiscală comună este de 148,50 USD Pentru 2021. Alte exemple de ajustări legate de venit includ:

venit individual brut $ venit brut comun $ Medicare Partea B Luna Lunly $ 88,001 – 111.000 176.000 – 222.000 207.90 111,001 – 138.000 222,001 – 276.000 297.00 138,001 – 165.000 276,001 – 330.000 386.00 165,001 – mai puțin de 500.000 330,001 – 750.000 475.20 500.000 sau mai mult 750.000 sau mai mult 504.90

Aceste calcule lunare de primă presupun că o persoană înscrisă în Medicare Partea B atunci când s -a calificat pentru prima dată pentru aceasta. Este posibil ca unii oameni să fie nevoiți să plătească o taxă suplimentară pentru înscrierea cu întârziere, ceea ce le va crește prima.

Aflați mai multe despre fereastra de înscriere pentru Medicare aici.

Dacă o persoană primește beneficii de la una Dintre următoarele organizații, administrația va plăti, de obicei, Medicare Partea B prin deducerea primei din cecul lor lunar:

 • Oficiul de Management al Personalului
 • Consiliul de pensionare a căilor ferate
 • Securitate socială

În caz contrar, o persoană va primi o factură lunară de la Medicare pe care trebuie să o plătească pentru a -și primi beneficiile.

costuri din buzunar

Odată ce o persoană are Medicare Partea B, este încă responsabilă pentru unele costuri de asistență medicală. În 2021, o deductibilă de 203 USD se aplică parazitol prezentare Medicare Partea B.

după ce o persoană își îndeplinește deductibilul, de obicei, vor plăti 20% din costul aprobat de Medicare pentru servicii care includ următoarele:

 • Serviciile medicului, inclusiv verificările și serviciile spitalicești
 • Echipamente medicale durabile, cum ar fi un Walker sau un scaun cu rotile
 • Terapia ambulatorie

Medicare negociază cu medici, spitale și alte organizații pentru a menține prețurile cât mai scăzute. Un medic acceptă costurile de serviciu convenite atunci când acceptă un înscris Medicare pentru tratament.

Excluderi

Medicare Partea B nu plătește pentru unele servicii care se încadrează sub acoperirea altor piese.

Exemple includ serviciile spitalicești internaționale, care parte a fondurilor și cele mai multe medicamente pe bază de rețetă, ca parte D finanțează acestea.

Medicare Partea B evaluează în mod regulat ce servicii vor acoperi. În 2020, de exemplu, au început să acopere acupunctura pentru dureri de spate inferioare pentru prima dată. În prezent nu plătește pentru următoarele:

 • Proceduri cosmetice
 • Majoritatea îngrijirii dentare
 • Asistență auditivă
 • pe termen lung Îngrijire
 • medicamente cu prescripție medicală
 • Îngrijirea piciorului de rutină
 • Îngrijirea vederii

Unele persoane cumpără Medicare Advantage, un plan îmbinat care Deseori include acoperirea pentru servicii suplimentare sau unul dintre mai multe planuri suplimentare Medicare, cunoscute și sub numele de Medigap.

Medicare suplimentară acoperă costurile din buzunar pentru părțile A și B.

atât planurile Medicare Advantage, cât și Medigap pot varia în funcție de produsele și serviciile disponibile în zona unei persoane.

Cum să vă înscrieți în partea B

O persoană devine eligibilă pentru Medicare Partea B atunci când împlinește 65 de ani.

Cu toate acestea, persoanele cu dizabilități specifice se califică pentru Medicare Partea B mai devreme, inclusiv cele cu boală renală în stadiu final și persoane cu scleroză laterală amiotrofică (ALS), cunoscută și sub numele de boala Lou Gehrig.

Dacă o persoană primește beneficii de la securitatea socială sau de la Consiliul de pensionare a căilor ferate, aceste organizații le vor înscrie automat în părțile A și B.

Unele persoane pot alege să întârzie înscrierea în partea B, deoarece alte surse oferă acoperire, cum ar fi asigurarea pentru care plătește angajatorul sau angajatorul soțului lor.

Dacă o persoană nu poate plăti prima Medicare Partea B, poate solicita ajutor suplimentar sau Medicaid, ceea ce ajută persoanele cu un acces cu venituri mici și să plătească pentru asigurare.

folosind atât partea B, cât și Medicare Advantage

Când o persoană se califică pentru Medicare, are opțiunea de a alege între Medicare sau Medicare Advantage. Acesta este un plan prin care companiile de asigurări private oferă servicii aprobate de Medicare.

Medicare Advantage, sau Medicare Partea C, oferă piese Medicare A și B, precum și servicii suplimentare pe care asigurătorul le -ar putea adăuga. Acestea includ adesea acoperirea medicamentelor pe bază de rețetă și alte accesorii, cum ar fi dentară, auz sau acoperire de vedere.

Prin urmare, Medicare Advantage poate plăti pentru toată sau o parte din primă pentru partea B. Uneori, o persoană va avea nevoie să continue să -și plătească prima lunară din partea B alături de cea a Medicare Advantage.

Medicare oferă un instrument care să ajute oamenii să găsească planuri Medicare și Medicare Advantage în zona lor. Acest lucru ar trebui să ofere o anumită indicație a costurilor de așteptat și serviciile disponibile într -o anumită zonă.

rezumat

Medicare Partea B acoperă îngrijirile medicale pentru o varietate de servicii. Odată ce o persoană își îndeplinește deductibilul, de obicei, va plăti 20% din costurile convenite pentru servicii suplimentare.

Dacă o persoană nu este sigură dacă Medicare Partea B își va acoperi serviciul, ar trebui să contacteze Medicare sau să verifice utilizarea acestui serviciu înainte de programare.

Informațiile de pe acest site vă pot ajuta să luați decizii personale cu privire la asigurare, dar nu este destinat să ofere sfaturi cu privire la achiziționarea sau utilizarea oricăror produse de asigurare sau de asigurare. Healthline Media nu tranzacționează în niciun fel activitatea de asigurare și nu este autorizată ca companie de asigurări sau producător în nicio jurisdicție din SUA. Healthline Media nu recomandă sau nu susține niciun terț care poate tranzacționa activitatea de asigurare.

 • Asigurări de sănătate / Asigurări medicale
 • Medicare / Medicaid / Schip

Medical Știrile de astăzi au orientări stricte de aprovizionare și se bazează doar din studii revizuite de la egal la egal, instituții de cercetare academică și reviste medicale și asociații. Evităm să folosim referințe terțiare. Legăm surse primare – inclusiv studii, referințe științifice și statistici – în cadrul fiecărui articol și le enumerăm, de asemenea, în secțiunea Resurse din partea de jos a articolelor noastre. Puteți afla mai multe despre cum ne asigurăm că conținutul nostru este exact și actual citind politica noastră editorială .